hobby dance Balando

… is de oudste dansvereniging in Groot Lanaken – nu reeds meer dan 25 jaar actief – met een uitgebreide waaier aan dansvormen en stijlen, welke zich voornamelijk  richt  tot  een volwassen publiek met enige interesse in het dansen. Naast de vele danslessen en cursussen die er gegeven worden  dankt deze vereniging zijn succes voornamelijk aan de wekelijkse oefenavonden, waar vooral het belang van de sociale contacten en de wekelijkse omgang met kennissen of vrienden om gezellig wat bij te praten en de dagelijkse sleur even te vergeten, hun nut bewijzen.

Naast de gewone standaardcursussen die een pakket van verschillende bekende dansen inhouden (Quick Step, Chachacha, Langzame wals, tango, discoboogie…) worden er ook cursussen in één bepaalde dans aangeboden, is er mogelijkheid voor het volgen van privélessen, openingsdans bruiloft, groepslessen…

Iedere week worden er ook oefenavonden ingericht die, mits het respecteren van een normaal sociale gedragscode, voor iedereen toegankelijk zijn. U kan hier naar hartenlust dansen, iets drinken, gezellig wat keuvelen m.a.w.  een hele avond ” Quality-Time ” met zijn tweeën. U bent in ieder geval van harte welkom.