logo thumbnail
Slotavond 2008
juli 3, 2008
logo thumbnail
Oudejaar 2008
december 31, 2008

Kerstfeest 2008

logo thumbnail

’t is alweer even geleden maar voor de analen willen we toch nog even terugblikken op ons kerstfeest dat zonder meer en afgaande op de reacties van de aanwezigen weer grandioos was dit jaar. Bij het betreden van de zaal werd al snel duidelijk dat kerstfeest bij Balando dan ook een echte kerstsfeer uistraalt. Zelfs diegenen die nu al door de jaren heen hun zoveelste editie mochten meemaken, waren het er ook nu weer over eens dat de decoratieploeg (de gasten van corvée zeg maar) zichzelf weer overtroffen had.

De zachte kerstmuziek, de prachtige versiering, iedereen in feestelijke kledij en een passend aperitief bracht iedereen dan ook in de ideale stemming. Omdat bij kerstmis onlosmakelijk ook kerstgebak hoort kon dit hier natuurlijk niet ontbreken en samen met de “koffie van ’t huis” en dito versnaperingen belanden we stilaan bij het eigenlijke doel van deze avond nl. “The Special X-Mas Dance-event”. Onze DJ van dienst had ook nu weer een bijzondere collectie van Jingle Bells-, Reindeer-, White X-mas- en tal van andere kerstklassiekers-versies geselecteerd zodat iedereen dan ook naar hartelust zijn beste beentje kon voorzetten op de dansvloer.

Tegen de tijd van de middernachtmis (die door de tijd heen op de meeste plaatsen al is afgevoerd) was het dan tijd voor de pakjes. Traditiegetrouw worden er steevast een aantal cadeaus uitgeloot onder de aanwezigen, maar om iedereen een goed gevoel te geven houdt de club er aan iedereen met een geschenkje te gedenken. Alvorens echter -voldaan en in vrede- naar huis te keren kon er, om de avond af te sluiten, tot slot nog volop gedanst worden. Als club waren we dan ook enorm tevreden dat iedereen een prachtige avond in een stijlvol kader heeft beleefd en hopen we deze traditie nog vele jaren te kunnen verder zetten.