logo thumbnail
Kerstfeest 2008
december 27, 2008
logo thumbnail
Oldies night 2009
juni 20, 2009

Oudejaar 2008

logo thumbnail

Ook dit jaar wilden we de jaarwisseling niet laten passeren zonder onze nu stilaan legendarische en uitbundige sylvesterparty. Hoewel dit evenement niet direct de grote massa aantrekt had zich toch ook nu weer een leutige groep ingeschreven om de jaarwisseling in clubverband op gepaste wijze, zij het “iets” losbandiger dan gewoonlijk, te vieren.

De ook nu weer prachtige versiering nodigde al direct uit tot uitbundige feeststemming al moest er eerst nog een huisgemaakt (onze Coen) aperitief genuttigd worden, waarna er stevig getafeld kon worden met een keuze uit een 6-tal warme gerechten, aangevuld met een overheerlijk koud buffet en uiteindelijk nog een ruim voorziene kaasschotel. Dat sommigen al duidelijk met een iets te zwaar beladen maag zaten, belette echter niet dat bij de eerste vrolijke deunen de dansvloer al vlot gevuld werd. Zo werd er vrolijk maar toch gedisciplineerd verder gedanst tot aan de aftelling van het oude naar het nieuwe jaar. Na de bedeling van de bubbles, de toeters, slingers en bellen en het uitwisselen van de geëigende nieuwjaarswensen was er dan ook geen houden meer aan. Met een soms niet onterechte angst voor lijf en leden werden alle hoeken van de zaal in recordtempo en een niet reglementair parcours al dansend en hossend afgelegd. Al goed dat een mens voor zulke uitspattingen eigenlijk niet gemaakt is kon er tussen de bedrijven door toch ook nog een beetje “normaal” gedanst worden, hoewel de muziek en wellicht ook de genuttigde dranken soms anders deden vermoeden.
We mogen dan ook gerust stellen dat ook deze editie weer voor alle aanwezigen een prettige herinnering zal blijven en hopen we hopen we ook deze traditie nog jaren verder te kunnen zetten.