logo thumbnail
Opendeur 2010
augustus 3, 2010
carnaval 2012
Carnaval 2012
februari 3, 2012

Kerstfeest 2011

logo thumbnail

Het kerstfeest van dansclub Balando zit er weer op… en het was in één woord:  G E W E L D I G !!!

De talrijk opgekomen en feestelijk uitgedoste leden brachten niet alleen elk een kerstgeschenk mee om onder de prachtig versierde kerstboom te leggen, maar ieder had ook zijn mooiste glimlach en zijn allerbeste humeur bij zich.

Bij een lekker aperitiefje ons aangeboden door de gastheer en gastvrouw Willy en Mia, werd gezellig gekeuveld en gelachen. De sfeer zat er duidelijk in. Op de achtergrond klonken de warme tonen van zeemzoete kerstliederen, die ons allen lieten wegdromen en ons meteen in de juiste stemming brachten.

De zaal was omgetoverd in een feestelijk kerstdecor, voorzien van het nodige groen, versierd met lichtjes en een mooi opgesmukte kerstboom en feestelijk aangeklede tafels. Een dikke proficiat trouwens voor het decoratieteam dat zich elk jaar weer opnieuw weet te overtreffen.

Nadat iedereen aan tafel was aangeschoven werden we dit jaar getrakteerd op smoutebollen (oliebollen voor onze vrienden van over de grens…!) en dat in de plaats van het traditionele kerstgebakje. Dat dit een geweldig idee was hierover bestond geen twijfel. Dit bracht menigeen reeds in de mood van de oud & nieuw feesten en gaf alzo een meerwaarde aan dit op zich al prachtige kerstfeest.

En dan barste het echte feest uiteindelijk los, en dit op de tonen van de jingle bell rock, Rudolf the red-nosed reindeer, we wish you a merry Christmas en andere aangepaste kerstsongs… Nou Willy was weer lekker op dreef en zonder veel moeite kreeg hij jong en oud, ervaren danskoppels en beginners samen op de dansvloer. Het was een gezellige drukte en iedereen was duidelijk in zijn of haar element.

Om twaalf uur klokslag was het dan tijd voor de kerstman. Zoals elk jaar opnieuw zou deze ons verblijden met zijn bezoek. Maar tot éénieders verbazing, bleek deze kerstman toch iets meer Kerstmanallures te hebben dan de vorige, dat wil zeggen hij was gezegend met een echt Kerstmanbuikje en een iets oudere (mature…) uitstraling. Rudolf had hij zoals hijzelf vertelde dit jaar op stal laten staan wegens oververmoeid.

Na het uitdelen van de kerstpakketjes, barste onder impuls van de DJ het feest weer in alle hevigheid los. Een aantal party-dance klassiekers die het telkens weer opnieuw doen werden van stal gehaald en in now time stond de dansvloer terug vol met mensen die zich te goed deden aan de chickensong, de hucklebuck en andere vrolijke dansnummers.

Tot in de late uurtjes werd er op los gefeest en gedanst.

Dit alles werd dit jaar professioneel in beeld gebracht door één van onze leden George (Gregor), die naast dansen heel erg gepassioneerd bezig is met fotografie (bedankt George…). Het werd een prachtige fotocollage zoals u kunt zien, die perfect illustreert waarvoor Balando staat:

DANSEN, FUN, GEZELLIGHEID en vooral VRIENDSCHAP…

Willy, Mia, en het hele Balandoteam,

bedankt voor alweer een schitterend feest en tevens mooie afsluiter van een leuk dansjaar.

Voor iedereen prettige feesten, een gelukkig Nieuwjaar, veel vreugde en zonneschijn voor uzelf en uw familie en blijf zeker dansen…!