logo thumbnail
Kerstfeest 2011
december 3, 2011
slotavond2012
Slotavond 2012
juni 6, 2012

Carnaval 2012

carnaval 2012

Sommigen kijken er maanden naar uit, terwijl anderen er al helemaal niet warm voor lopen: u raad het al, ’t is weer carnaval.

We wisten vooraf met zekerheid dat we hier geen Rio de Janeiro-toestanden moesten verwachten en als vereniging schept het dan enigszins een dilemma wat je best carnaval 2012doet op een oefenavond die midden in het carnavalsgedruis valt. Het leek ons dan ook de meest logische keuze iedereen vrij te laten om zich al dan niet te kostumeren, maar omdat we ook weten dat we enkele beschaafde fuifnummers binnen onze rangen tellen hadden we alvast de zaal in roed-geijl-greun aangekleed. Zoals te verwachten was het onder de aanwezigen een beetje fifty-fifty, met enkele zeer mooi uitgedoste exemplaren, hoewel er tijdens de oefenavond,met enige schroom, toch nog heel wat attributen uit de handtas getoverd werden.

De avond werd min of meer traditioneel ingezet, met ook wat aangepaste muziek, maar gaandeweg voelde je ook aan dat er een sterke behoefte groeide er eens een stevige lap op te geven dus kon ook de polonaise en meer van dat fraais niet langer uitblijven.
Wat ons verheugd heeft en zeker bij zal blijven is dat het feest zeker niet ontaard is in een saaie of ordinaire braspartij, en dat iedereen, zowel de pro- als de minder-uitgesproken-pro-carnavalisten een avond hebben beleefd waar je nog eens vrolijk van wordt.

Het beeldrelaas van deze avond kan je vinden bij de gebruikelijke fotoalbums, met excuses evenwel voor de kwaliteit van het beeldmateriaal maar onze professionele verslaggever kon deze avond helaas niet aanwezig zijn.

Aan allen
3x alaaf