kertsfeest 2014
Kerstfeest 2014
december 25, 2014
opendeur-2015-1
Open Deur 2015
juli 31, 2015

Slotavond 2015

slotfeest 2015

Traditiegetrouw wordt het einde van een succesvol dansjaar bij dansclub Balando afgesloten met een feestelijke slotavond. Deze vond ook nu weer plaats in de grote zaal van het OC Kleinveld te Rekem, die voor deze gelegenheid feestelijk aangekleed werd. De tafels waren mooi opgesmukt met sfeervol kaarslicht en mooie rozen. Het moet gezegd zijn, het feestcomité had zich zoals we het ondertussen van hen gewend zijn alweer overtroffen.

Om 20.00 uur stipt werden we verwelkomd door ons danslerarenkoppel Mia en Willy die ons trakteerden op een lekker aperitiefje. Gezellig werd er wat bij gekletst en werden de vakantieplannen uitvoerig onder de loepe genomen. Nadien mochten we aanschuiven aan een heerlijk uitgebreid Italiaans buffet met aan de koude kant verschillende soorten pasta’s, lasagne, carpaccio van rund, aardappel- en pastasalades, tomaat-mozarella en olijfjes en aan de warme kant een lekker stukje vis met gegratineerde aardappeltjes en andere lekkernijen. Dat dit alles in de smaak viel was duidelijk te zien aan de meer dan tevreden gezichten. Er werd naar hartenlust gesmuld en diverse malen werden de borden opnieuw gevuld.

Terug kijkend op een mooi succesvol seizoen is het als afsluiter altijd leuk om op een ongedwongen manier samen met mekaar een feestje te bouwen. De opkomst was dan ook grandioos. Elk jaar was goed vertegenwoordigd en de grote feestzaal zat gezellig vol. Het is fijn te beseffen dat dansclub Balando meer is dan alleen maar een dansclub. Het is vooral een gezellige boel fijne mensen die hoofdzakelijk één ding gemeen hebben namelijk een gemeenschappelijke interesse voor het dansen. Dansen als sociaal vermaak, veeleer dan een drang naar perfectie. Het gezellig samen met mekaar bewegen op de tonen en het ritme van mooie hedendaagse muziek. Eén maal in de week samen komen met vrienden om vervolgens bij een natje en een droogje telkens opnieuw wat bij te praten ook dat is dansclub Balando. En de mensen die dit wekelijks opnieuw mogelijk maken zijn ons geliefd lerarenkoppel Mia en Willy, en dat wilden de mensen van het eerste jaar ook duidelijk maken door hen op een ludieke manier in de bloemetjes te zetten. In naam van alle aanwezigen werd hen dan een leuke attentie aangeboden, een etentje voor twee.

Dan was het nu de hoogste tijd om eens heerlijk uit de bol te gaan. En dat de mensen van Balando ook dit kunnen bewijst de schitterende fotoreeks (zie filmpje).

Tot in de kleine uurtjes werd er dan lustig verder gedanst en gefeest, zoals ze dat alleen maar bij Balando kunnen.

In naam van Willy en Mia wensen wij iedereen een deugddoende vakantie en hopen dat U allen talrijk aanwezig zult zijn op onze “open deur” op 5 september om actief mee te doen aan de diverse demo’s. Vergeet ook de oefenavonden niet tijdens de vakantie mocht U er zin in hebben.

Bedankt Mia en Willy, voor een mooi dansjaar, vele toffe feestjes en vooral voor jullie geduld.