opendeur-2015-1
Open Deur 2015
juli 31, 2015
Open deur 2016 – Jubileumeditie
september 5, 2016

Kerstfeest 2015

kerst2015

Het is een mooie traditie geworden die dansclub Balando er al jaren op na houdt, namelijk het organiseren van een “kerstfeest  voor leden” enkele dagen voor kerst. Ook al is de kerstsfeer bij de meesten onder ons nog niet te bespeuren vanwege de buitentemperaturen die meer doen denken aan een vroege lente dan aan een barre  winter, toch staat dit geenszins een geweldige kerst2015opkomst in de weg. Met een 100-tal aanwezigen zat de zaal al snel vol. Maar waar de weergoden niet in slaagden, slagen Willy en zijn kerstteam er  wonderwel in om door de feestelijke  inrichting van onze danszaal met een mooi versierde  kerstboom voorzien van leuke  pakjes, prachtige groene  kerststukken overal aan de muur en in de luchters, een stijlvol opgesmukte feestdis voorzien van het nodige kaarslicht en aangename kerstmuziek op de achtergrond de mensen meteen in de juiste stemming te brengen. Overal zie je enkel maar lachende gezichten, die bij een lekker aperitiefje, ons aangeboden door Willy en Mia, onder mekaar wat staan te keuvelen met als gesprekstof de plannen voor de komende feestdagen en voor het nieuwe jaar.

Rond een uur of acht mochten we met z’n allen aanschuiven aan de feestdis voor een lekkere kom warme soep, een vol-au-vent en een heerlijk nagerecht. Nadien was er dan tijd om dat te doen waar de mensen van Balando goed in zijn namelijk de beentjes los gooien op de dansvloer en dit op het ritme van kerstliederen en andere leuke songs speciaal geselecteerd voor dit feestje. Het was uiteraard gans de avond een gezellige drukte op de dansvloer. Alle dansen kwamen ruimschoots aan bod.

Met middernacht bracht de kerstman ons dan een bezoekje. Hij stak de mensen die een moeilijk jaar achter de rug hadden en deze die nog een moeilijk jaar tegemoet gaan een warm hart onder de riem. Ook de mountainbikers onder ons spoorde hij aan totkerst2015 voorzichtigheid in het nieuwe jaar en dit met een ondeugende  knipoog richting één van onze minder gefortuneerde leden. Na het uitdelen van de pakjes en het afscheidswoordje van de kerstman was het weer aan de leden die in grote getale meededen aan de line dances. Daarna werd het feest verder gezet en werd er nog gedanst tot in de late uurtjes.

Als afsluiter van dit verslag toch nog een dankwoordje voor de inrichters Mia en Willy en eveneens voor het decoratieteam dat zoals alle jaren weer alles uit de kast heeft gehaald om kleur en warmte te geven aan dit mooie feest.

Verder in naam van Willy en Mia prettige feestdagen een zalige en sfeervolle kerst en een voorspoedig  en gelukkig nieuwjaar voorzien van een grote dosis liefde, gezondheid en warmte en dat waarin dansplezier centraal staat.

Keep On Dancing … !