opendeur2013
Open Deur 2013
september 4, 2013
opendeur 2014
Open Deur 2014
september 6, 2014

Kerstfeest 2013

kerstfeest2013

Met de kerst- en de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht wordt er bij dansclub Balando steeds een korte Time Out ingelast en dit om iedereen de kans te geven deze feesten uitgebreid te vieren in gezinsverband of met vrienden en kennissen. Traditioneel wordt deze periode ingezet met een gezellig kerstfeestje. Ook dit jaar was het niet anders. Zaterdagavond 21 december stipt om half acht liep de danszaal vol met opgewekte en vrolijke gezichten. De zaal was omgetoverd in een feeëriek kerstdecor, met alles erop en eraan. Een prachtige kerstboom voorzien van ballen, slingers en ja hoor ook echte kerstpakjes. Verder mooie groene kerststukken en prachtig aangeklede feesttafels onder een fonkelende hemel verlicht door tal van kerstlichtjes. Een dikke proficiat trouwens voor het Balando decoratieteam, die weer hun beste beentje hadden voor gezet.

kerstfeest2013

Bij een aperitiefje werden de plannen voor de komende feestdagen ontvouwd en druk besproken. Iedereen was zo te zien in de juiste sfeer, om er samen een gezellige avond van te maken.

Al snel mochten we plaats nemen aan de opgesmukte feesttafels, voor een gezellig en heerlijk driegangen menu, bestaande uit een lekker bord erwtensoep voorzien van stukjes worst, nadien een overheerlijke paella met tapas en als nagerecht een huisbereide chocomousse en crème brûlee.

Willy en Mia wilden dit jaar eens wat anders doen dan de traditionele smoutebollen of kerstgebakjes. En dat dit een succes was, mocht zeker blijken uit de netjes afgelikte borden.

Dan was het de hoogste tijd om de beentjes te strekken, en dit gebeurde op de tonen van aangepaste kerstliederen zoals “Rudolph the red nosed reindeer”, “The jingle Bell Rock”, “All I want for Christmass” enz… . De sfeer zat er meteen goed in en de dansvloer stond in een mum van tijd tjokvol. De muziekkeuze, het aangename publiek, de sfeer, allemaal ingrediënten waarop menig Dj jaloers zou zijn. Willy kreeg iedereen zonder enige moeite op de dansvloer.

En als kerst op de taart verscheen rond middernacht de kerstman gezeten in z’n arreslee, voortgetrokken door twee gewillige rendieren. Volgens zijn zeggen had hij dit jaar één rendier vervangen door een nieuw exemplaar, op de kop getikt op het jaarlijkse rendiersalon. Het was dit keer een “vrouwtje” want die zouden iets beter luisteren? Wat schrijver van dit verslag heel erg betwijfelt, maar diens mening doet er niet toe :-)!

Na het uitdelen van de pakjes en het afscheid nemen van de kerstman werd nog tot vroeg in de morgen gefeest.

Balando feestteam, maar vooral Willy en Mia, bedankt voor dit super gezellige kerstfeest!

Iedereen spetterende eindejaarsfeesten gewenst en een voorspoedig en gezond 2014.

En vooral Blijven Dansen…