Slotavond 2017
juni 18, 2017
Kerstfeest 2017
januari 9, 2018

Open deur 2017

 

Dat dansclub Balando in de intussen meer dan 20 afgelopen jaren toch enige naam en faam heeft verworven in onze regio en zelfs ver daarbuiten, mocht ook nu weer blijken uit de talrijke opkomst op deze recente Opendeur-avond. Al snel zat de zaal weer afgeladen vol met zowel geïnteresseerden die, zo bleek, voor het eerst een dansclub bezochten, alsook een hele schare dansliefhebbers die onze club intussen ervaren hebben als een degelijke en toffe vereniging waar je graag steeds weer terugkomt omwille van zoveel factoren die mensen appreciëren om samen een gezellige en sfeervolle avond te beleven.

Traditiegetrouw blijven we dan ook vasthouden aan het concept van een avond “vrij dansen” afwisselend met demo’s door cursisten, initiaties voor zowel beginners maar ook amateurdansers, het aanleren van de nieuwe partydans editie 2017 en als kers op de taart een optreden van een talentvol wedstrijdpaar.

In detail uitweiden over het alweer verbijsterend succes van deze avond of het bedenken van nog maar eens ongekende superlatieven willen we in alle  bescheidenheid eens  achterwege laten, maar het feit dat de dansvloer de hele avond behoorlijk druk bezet was, de meeste bezoekers pas zondagochtend de zaal verlieten en we weer vele positieve reacties mochten ontvangen tonen toch aan dat we eigenlijk – goe bezig zijn –.

Daarom dat we langs deze weg, iedereen die door zijn of haar aanwezigheid heeft bijgedragen tot dit succes, graag nog eens bedanken.

Voor een impressie van dit alweer geslaagd event zie de fotoreeks – Opendeur 2017 –